Зареждане... Моля Изчакайте...

Доставка

.Цената на доставката е 7 лв, при покупка над 150 лв - безплатна доставка!

.Доставката се извършва с куриерска фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС" на посочен от клиента адрес. Необходимо е при потвърждаване на покупката писмено да потвърдите и актуалността на адреса или да посочите друг адрес за доставка - офис на "ЕКОНТ ЕКСПРЕС", адреса на работното си място или на друго, удобно за вас място, както и да посочите актуален телефонен номер за връзка с куриера.

.Доставката е за сметка на КУПУВАЧА, освен в случаите, когато е уговорено друго.

.Доставката е за сметка на ТЪРГОВЕЦА, когато цената на закупената стока е на стойност не по-малка от 150 /сто и петдесет лева/.

.КЛИЕНТЪТ е длъжен да получи пратката по начин и на място, както самият той е посочил.

.Всеки КЛИЕНТ по свой избор може да поиска прилагането на коя да е от възможните опции за проверка или преглед на стоката преди заплащането й, като заплати на куриерската фирма таксата за тази услуга според тарифния план на "ЕКОНТ ЕКСПРЕС". Това свое желание той трябва да заяви ПРЕДИ потеглянето на куриерската пратка.

.Ако КЛИЕНТЪТ пожелае, след прегледа може да върне веднага стоката, като дължи таксата за куриерската услуга за получаването и за връщането на стоката, без да плаща стойността й.

.Когато доставката е за сметка на ТЪРГОВЕЦА, а след преглед КУПУВАЧЪТ я откаже, то той дължи разходите по получаването и връщането на стоката.

.За КЛИЕНТИ от град Плевен има възможност за лично предаване на покупката.

.Заплащането на закупения артикул е с наложен платеж в момента на получаване.

.Предварително заплащане може да се договори в отделни случаи, когато се касае за индивидуална доставка на неналична стока по поръчка, която е по-специфична и е трудно продаваема. Това може да стане  само при предварителна уговорка и със съгласието и на двете страни.